2012. február 9., csütörtök

A híres EW magazin címlapján ezúttal nem más kapott helyet, mint három kedvenc sztárunk, Nina Dobrev, Ian Somerhalder és Paul Wesely. A magaziz rötön 3 borítót is készített, hogy kedveskedjen a TVD rajongóknak.
Nemcsak  a rajongótábor tombolt örömében, de kedvenceink is hasonlóképp reagáltak:

@iansomerhalder:"Szent ég! a mi EW címlapunk! Ezt nézzétek meg, é kérlek terjesszétek, vegyétek meg ezt a számot, és kérlek mutassátok meg mindenkinek, hogy a The Vampire Diaries rajongók a legnagyobbak! Kösz EW."
@julieplec:"Szűz anyám! Most már teljes az életem!"


Amikor a TVD vezető producerei Kevin Williamson és Julie Plec úgy döntöttek, hogy végre készen állnak a rossz fiú Damon és Elena közti csókra a több mint két éve folyamatosan alakuló kapcsolat után,-tudták hogy muszály lesz kielégítenünk mind a két rajongótábort:azokat,akik Elenát Damonnal akarják látni,és azokat is,akik még mindig reménykednek a lelki társával,Stefannal való kapcsolatában.

´´Ez az egyik dolog,amit megakartok védeni´´-mondja Kevin Williamson .´´De még fontosabb,hogy egyáltalán ne keljen megvédeni őket.Szeretnétek ha az emberek igazinak,jónak,és természetesnek éreznék.Kielégíteni a ´´shippereket´´{a kifejezést a rajongók számára kitalált karakterek kapcsolataira használják} egy kihívás amivel Williamsonnnak és Plecnek kell megküzdeniük,amikor megpróbálják előbbre léptetni a szerelmi háromszöget.
Megkérdeztük Plect:Hogyan történhet meg az a pillanat a karakterek között,amit tényleg akarunk -Damon&Elena csók-anélkül hogy a Stelena rajongók feladnák a reményt?És fordítva,ha szeretnénk hogy Stefan és Elena között legyen valami,hogyan tudjuk megcsinálni és egyben nem feldühíteni s Delena rajongókat?

További fotók:



 És már születtek rajongói alkotások is...
Reakciók:
@Michael_Trevino:"Épp most csináltatok belőle óriásposztert!"
@ErnestoRiley:(Matt Davis)"Most nyomtatom belőle a pólót!"
@julieplec:"Haha! Team Defan! Bámulatosak vagytok, srácok! Ezt a képet bekereteztetve kérem a falamra!"
@ninadobrev: "Te jó ég!"  @ErnestoRiley:"Ha nem szeretnélek annyira, most mérges lennék rád! De szeretlek :)"

Videó a fotózásról:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése