2012. április 24., kedd

!!!HALASZTHATATLAN ÖRÖMHÍR!!!-FRISSÍTVE 
Most kaptuk a hírt, személyesen JOSEPH MORGAN twitterjéről, miszerint a színész Magyarországra látogat! :) Részleteket nem lehet megtudni a rövid kis tweet-ből, de úgy gondolom, minden TVD rajongó felvillanyozódik! 

A film címe jelenleg ismeretlen, a stáb többi tagja úgyszintén, habár olyan pletykák keringenek, miszerint Bruce Willis is részese lesz a projektnek.
„Ó, mellesleg beavatlak titeket egy kis titokba... Holnap repülök Magyarországra egy filmet forgatni ;)"


Kutakodtam egy kicsit ezzel kapcsolatban:
  • Joseph ezt tegnap késő délután írta ki, és valószínűleg még Los Angeles-ben votl, és ott akkor kb du. 2 volt. Ha jól számoltuk, nem holnap (kedd), hanem 25.-én érkezik az időeltolódás végett. 
  • Az útlezárásos honlapról:  “FILMFORGATÁS (Szabadság tér)Filmet forgatnak a Belvárosban, ezért lezárták a SZABADSÁG teret a Vécsey utca és Széchenyi utca közötti szakaszon. A Vécsey utca egyirányúságát a lezárás idejére megfordították.”
    Ez az infó nem biztos, hogy arra a forgatásra vonatkozik, amire Joseph jön, de aki a közelben lakik, annak érdemes kinézni ;)
  • Ha Bruce Willis-el forgat, akkor jó hír a rajongók számára, hogy Bruce forgatásának idelye és helyszínei fel vannak tüntetve.
Ezeket azért írtam ki, mert gondolom vannak, akik a reptéren vagy a forgatás alatt meglesnék a sztárt;)


FRISSÍTVE
21 órája ezt osztotta meg Joseph:
"Ma este felszállok egy Budapestre tartó repülőre, ami csak holnap délután érkezik meg a városba. #ValakiTaláljaFelATeleportálást"

Majd 10 órával ezelőtt:
"Itt az idő az indulásra! Találkozunk Budapesten ;)


De ezekből még mindig nem lehet megmondani, a színész mikor érkezik kis hazánkba... Bárhogy is lesz, reméljük sokáig marad:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése