2012. április 26., csütörtök

SPOILEREK
Claire Holt Rebekah-ról és Damon túlélési esélyeiről
Nemrég a Socialite Life szintén meginterjúvolta Claire Holtot, és válaszolt arra, hogy mi lesz Rebekah és Damon változatos kapcsolatával a Heart of Darkness című epizód után. 

"Mi történik Rebekah és Damon piszkos kapcsolatával, most, hogy felszínre törtek érzései Elena iránt?"
"Úgy gondolom, mint mindenki más, hogy Damon használta Rebekaht saját érdekből, és azt hiszem tisztában van azzal, hogy úgy csinálnak, mint Damon és Elena. Feltétlenül többet fogtok látni a kapcsolatukból, legyen az jó vagy rossz, főképp az évad fináléjában. Nagyon érdekes lesz. Minden bizonnyal szórakoztató volt vele dolgozni."







Candice Accola a bálokról és a szerelmi háromszögekről 

Candice Accola leült az E!Online-nal, hogy beszéljen az elkövetkezendő bálról, és Caroline érzéseiről a lehetséges kérők felől. 

"A nézők úgy látják, mint egy szerelmi háromszöget, de ez határozottan azért van, hogy legyen egy, de Caroline szemszögéből ez nagyon sok Caroline és Tyler ellen, ez a nagyon nagy akadály, aki egyszerűen nem hajlandó meghátrálni."
Klausról:
"Értem, hogy miért a nézők miért kedvelik annyira azt az ötletet, hogy Klaus megmutassa a gyengédebb oldalát, és ez azt hiszem, hogy Caroline-t összeköti az első évaddal, mondván 'Miért nem választanak a fiúk valaha engem is? Annyira igyekszem.' És végül itt van a fiú, aki őt választotta. Talán nem az ideális fiú, aki utána rohangál, így azt hiszem, elég vicces. A fiúnak akcentusa van, lássuk be. És nagyon szép rajzokat készített Caroline-ról és egy lóról, és ha ezt nem teszi meg, akkor nem tudom, hogy mit!"




Julie Plec  a szerelmi háromszögről

Julie Plec elbeszélgetett az Entertainment Weeklyvel a múlt heti epizódról (3x19 - Heart of Darkness), főként a fejlődésben lévő szerelmi háromszögről — Elena, Stefan, Damon. Ő is szintén beszélt egy bizonyos helyzetről Rebekahval a Do Not Go Gentle című epizódból.



Julie Plec nem akar sokat mondani, de megosztja ezt:"Ez a történet azonnal balul sül el az epizód elején. Szóval mindenki azt hiszi, hogy valójában más."


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése