2012. április 10., kedd

Hamarosan itt a NYÁR- Új, vidámabb design készülőben

A Vámpírnaplók adása jelenleg szünetel, de mi most sem unatkozunk. Először is, szeretném letisztázni, új taggal bővült a csapat! Mától EVELIN is szorgalmasan gyűjti majd nektek a híreket, hogy még mozgalmasabb és jobb legyen oldalunk. 

És amint a címben is láthattátok, új DESIGN-gel készülünk nektek. Mivel hamarosan itt a nyár, vele a hosszú nyári szünet is, gondoltuk, kicsit vidámabbá, világosabbá tesszük nektek az oldalt, hogy a nagy melegben se rontsa el kedveteket majd a fekete komor kinézet. Persze a vámpíros titokzatosság megmarad, hogy Bogi szavait idézzem, de ráfér az oldalra az újítás.

Szívesen fogadunk tippeket itt, és a chat-ben is az oldal új színére, de főkén a fejléc felépítésében szeretnénk a tanácsotokat kérni. Azaz: Kik szerepeljenek rajta és hogy legyen elrendezve stb... ?

Mert hát, azért dolgozunk, hogy nektek tetsszen az oldal, amihez a kinézet is hozzátartozik. 

Szóval várjuk a megjegyzéseket, de azok ne 2 szóból álljanak :D

Üdv: Bogi, Evelin, Elektra

2 megjegyzés:

  1. Sziasztok!!:D Szerintem temérdek rajongó nevében szólok, hogy valószínűleg most fog Elena és Damon szerelme kibontakozni, így én őket tenném fejlécnek. Természetesen még ott kell lennie Stefannak is, és a többi fontosabb szereplő is helyet kaphat... Az oldal színével kapcsolatban pedig mindenképpen jogos, hogy legyen nyáriasabb, de maradjon vámpíros... Szerintem legyen kevesebb a fekete, nem kell teljesen eltűnnie, de ne az legyen az alapszín... Lehetne az alap lila, vagy pirosas narancssárgás árnyalatú, bár az lehet hogy túl rikító lenne... Hirtelen ennyi jutott eszembe, de ha égbőljövő zseniális ötletem jön, mindenképp megírom...
    Amúgy az oldal zseniális, elsőre beleszerettem és azóta is látogatom...:) További sikeres munkát, hoggyétek el, megéri!:D

    VálaszTörlés
  2. Szijasztok!
    Nekem személy szerint a fekete is tetszik, de ha világosabbat akartok lehetne zöld vagy narancs is az oldal színe.
    Ha van időm mindig olvasom az oldalatokat, és fejlécnek jó lenne Delenát látni vagy inkább az összes szereplőt.
    És nagyon tetszenek azok a régies betűk is amivel sok helyen kiírják a feliratot.
    További sok sikert az oldalhoz!:))
    Üdv.:Zsu
    Ui.: Lehetne több szavazás is:)

    VálaszTörlés