2012. április 13., péntek

TV Guide Spoiler







A The Vampire Diariesben semmi sem erősebb - vagy bonyolultabb - Damonnél és Stefannál. Habár évtizedeket töltöttek már el döntések hozatalában, de most a tavaszi epizódokban újabb kérdésekben kell majd dönteniük.

"A történések között, ami érdekes az a dinamikusság a testvérek közt. Egy kötelék kezd kialakulni közöttük. " - mondja Ian a TV Guide-nak. "A következő epizódokban leküzdik egymás megvetését és rájönnek, hogy ők egy család, akik azok, akik és ha ezt elfogadják, akkor igazán erősek lesznek."

De tudjuk, hogy ugyanabba a lányba szerelmesek és ez az állandó feszültség forrása, hiszen már a kezdetektől ez van, emlékezzünk vissza 1864-re és Katherine-re. A Katherine kérdésen már talán túljutottak, de most itt a hasonmás, Elena, aki a két fiú közt őrlődik.

"Ez az egész Damon-Stefan-Elena dolog felüti a fejét. Stefan tudja, hogy Elena érzéseket táplál Damon iránt is és van annyira ember, hogy megértse, ez nem olyan egyszerű." - mondta Ian.

Paul hozzátette: "Stefan és Damon mindig is szeretni fogják egymást, de ugyanakkor mindig ugyanabba a lányba szerelmesek. Vagy így fognak meghalni, vagy így élik le egész életüket."

Ha a szerelmi háromszög eléri a csúcspontot, a testvérek el fogják tudni fogadni azt a döntést, amit Elena hoz? "Igen. A vér köteléke egy csodálatos kötvény." - mondta Paul.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése