2012. április 10., kedd

Miranda és Grayson Gilbert

A 3x22-es The Departed Című epizódban, melyet eddigi értesüléseink szerint május 10-én adnak le Amerikában, végre megismerkedhetünk Miranda és Grayson Gilbert-tel, Elena (nevelő) és Jeremy szüleivel. 
"Az évadzáró epizódban szerettük volna bemutatni Elena korábbi, egyszerűbb életét. Voltak szülei, és mindenekelőtt nem vették körül vámpírok és vérfarkasok." nyilatkozta a sorozatunk producere, Julie Plec.
A visszatekintésekben, melyekben Jenna néni is feltűnik, látni fogjuk az autóbalesetet, melyben a Wickery-hídról lezuhanva Elena szülei életüket vesztették, és melyben Elena is meghalt volna, ha Stefan nem szabadítja ki a merülő roncsokból.
A szülőket két Atlantai színész, James McDonald és Erin Beute fogja alakítani. Mint azt már tudjuk, nem ők azok a színészek, akik az első évadban látott képeken szerepelnek.



(A régi képeken szereplő, korábbi szülők)








(Az új színészek által alakított szülők)

(KATT a képre a nagyobb méretért)







Nina egy kicsit mesélt a baleset forgatásáról:
"Olyan élmény volt, amit remélhetőleg soha nem kell átélnem a való életben"   Tudni illik, Ninának búvárleckéket kellett vennie Bora Borán,  mielőtt a baleset jelenetét 12 láb mélyen (kb 3.5 méter) leforgatták Atlantában.  "Nagyon intenzív, és kissé félelmetes volt.  Régebben sokszor búvárkodtam már oxigénpalackkal,  de anélkül teljesen más élmény volt.  2 napig, napi 8 órán keresztül forgattuk ezt a jelenetet.  Mire végeztünk, annyira elfáradtam, hogy este úgy aludtam, mint egy kisbaba"

És akik már belekeveredtek a Gilbert családfába, ahogy én is, egy kis emlékeztető: (Katt a képre a nagy méretért)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése