2012. május 16., szerda

EW interjú Julie Plec-el 2
Már a múltkor hoztam egy interjút, ez most annak a folytatása lenne:) Jó szórakozást ;)

Bonnie átvette az irányítást ebben az epizódban, Mikor Klaust átsegítette Tyler testébe. Ez annak a következménye volt, hogy az egész évadban ugráltatták, vagy ahhoz volt köze inkább, mikor Bonnie elkezdte használni a fekete mágiát a múlt héten?
Egyértelműen annak az eredménye, hogy az egész évad alatt ugráltatták. Bonnie megmondta: “Nem vagyok többé a zálogotok. Ne becsüljetek alá és ne mondjátok meg nekem, hogy mit tegyek.” Azt gondolom, hogy amikor a boszorkányok ráküldték Alaricot, az eléggé felidegesítette őt, mivel eddig is harcolt azért, hogy erejét a vámpírok ellen fordíthassa, és az ő nővérei – legalábbis ők ezt állítják, elárulták őt. Ez olyan volt Bonnienak, mintha azt mondták volna, hogy “Hé, figyelj! Meg van a szempontom, meg van rá a képességem, úgy hogy a fenébe is, megcsinálom!” Azzal, hogy megízlelte ezt az erőt, csak még mélyebbre ásott a sötét énjében. Az első rész visszatekintőben, nem tudtam elképzelni, hogy nem keresünk valami fajta mágiát, amivel megakadályozzuk Elena átváltozását. Ez lesz a nagy kérdés, hogy vajon Bonnie meddig hajlandó elmenni, hogy segítsen a barátain, és, hogy ez milyen következményekkel jár.
TOVÁBB


Most akkor Klaus jön eggyel Bonnienak? Vagy ő sosem tartozik senkinek semmivel?
Azt hiszem, hogy ennek a dolognak a dinamikája változni fog Bonnie és Klaus között egy kicsit, mindenképpen.

Mikor “Tyler” elbúcsúzik Caroline-tól és a szépséges jövőjéről beszél neki, ő akkor már Klaus volt?
Igen. Azzal a szöveggel, hogy “gyönyörű vagy és remek jövő vár rád” egyértelműen erre utaltunk. Az egy klasszikus Klaus – Caroline sor volt, ott akartunk adni egy kis utalást. Ez az egész érzelgősség már nem Tyler volt, hanem Klaus.

Nem láttuk Klaus testét hamuvá porladozni. Feltételezem, tervetek van arra, hogyan tartsátok a helyén Joseph Morgant.
Igen. Mondhatom, igen jelentős esélye van, majdhogynem 99.9%-os a remény, hogy az a test nem égett el a koporsóban.

Mielőtt visszatér a testébe, fog egy kicsit Tyler bőrében szórakozni? 
Igen. Egyértelműen meghosszabbítja a maradását, legalábbis az első részig biztosan. Bármi is megy végbe Caroline és “Tyler” között az első epizódban, az valójában Caroline és Klaus között történik majd, szóval jól fogunk szórakozni.

Tudom, hogy azt mondtad, hogy Stefan és Elena megint megpróbálják ezt az egész együtt járás dolgot, de ezt leszámítva Stefan feje hol áll most? Hogy látja a döntést amit meghozott? Eléggé megtörtnek látszott az utolsó jelenetben.
Rengeteg oka van a pusztulásának. Meredith tettének híre már eljutott hozzá, szóval abban a pillanatban Elena teste mellett állva, gyászolta az emberségét (mármint Elenáét ) és ráébredt ara, hogy képtelen megmenteni attól az egy dologtól, amivé sosem akart válni, a vámpír léttől. Ez hatalmas súlyként nehezedik a vállára, valamint az, hogy nem Elenát, hanem Mattet mentette meg elsőnek, úgy felfogja idegesíteni Damont, mint még soha semmi. Stefannak hatalmas terhe van és az egyetlen dolog amit tehet, az az, hogy őszinte lesz Elenához. Ez olyan, mintha választanod kéne aközött, hogy valakit hagysz meghalni,mert ez volt az utolsó kívánsága, vagy inkább megmented az életét, mert képtelen vagy elengedni őt. Ez volt az amit ő akart és Stefan, ha mást nem is, de azt mindig megengedte, hogy meghozza a saját döntéseit. Ha vámpírként majd rossz döntéseket hozna, látni fogjuk Stefanban a váltást, és meg fogjuk látni, hogy hogyan érez azzal kapcsolatban, hogy segítsen Elenának túl jutni mind ezen. Azt hiszem bepillantást nyerhetünk, Stefan új oldalára a párkapcsolatban, ahol nem minden a békéről, a szerelemről, a krémről és a megingathatatlan, feltétlen támogatásról fog szólni Elena döntéseivel kapcsoltban.Elena nem lesz többé Elena.

Mit mondasz, a szerelmi háromszög erősebb lesz, mint az előző évadban?
Igen, még ha ezzel a saját temetésemet írom alá, akkor is igen. Az embereket frusztrálja egy szerelmi háromszög, az emberek bebörtönzöttnek, vagy minek találják majd. De a sorozat permisszája, hogy a két vámpír testvér ugyan abba a lányba szeret bele. Itt kezdtük el és ez mindig is létezni fog a ‘The Vampire Diaries‘ háza táján. Egyik évadban jobban előtérbe kerül majd, mint a másikban. Elena vámpírrá változása felfrissíti az egészet. Mindent megváltoztat és új kérdéseket kreál bennünk. Ezáltal a dolgok sokkal mélyebbek lesznek. Ez az egész a felnőtté válás része. Ahogy a karaktereink leérettségiznek és mindenféle fontos döntést hoznak, hogy egyetemre menjenek-e, hogy elhagyják-e szülővárosukat, hogy a gimis pasijuk legyen az egyetemi pasijuk is- az élet minden dolga, döntése, ugyan úgy ott van, ahol Elena, Stefan és Damon is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése