2012. május 14., hétfő

Julie Plec: EW interjú
Az Entertainment Weekly meginterjúvolta Julie Plec-et, aki tisztázott nekünk pár dolgott.

Tények:
  • Julie-ék már két éve tervezik Elena vámpírrá alakulását,és most jött el a megfelelő idő szerintük.
  • Nem lesz könnyü Elena átalakulásához vezető út.
  • Arra a kérdésre hogy Elena tudta-e hogy Meredith vámpír vért adott neki,csak a 4.évadban kapunk választ.
  • Matt túlélte a balesetet.
  • Bonnie varázslata Klausszal ugyan olyan volt,mint amikor Klaus étvette Alaric testét,vagy amikor Esther-Rebekáét.
  • Nem láttuk hogy Klaus teste teljesen elégett,ezért Julie nem mondhatja 100% biztosan hogy többé nem látjuk őt a saját testében.
  • Damon,Stefan,Caroline,Katherine tényleg Klaus vérvonalába tartoznak.

Az egyik meglepő dolog az volt,amikor megtudtuk hogy Damon találkozott először Elenával.
´´Damonnak egy csomó dolog van most a figyelem közzépontjában,amik arra késztetik őt hogy felejtsen.Ha létezik is néhány vámpír szabály amit mindenki ismer,akkor az egyik az,hogy amikor meghaltok,és az átalakulás fázisába kerültök,az emlékeitek kezdenek visszatérni.Szóval a 4.évad első részében Elena új információkhoz jut.Szerintem ez mind a barátság és a romantikus események folyamatának folytatása Damon és Elena között.Soha nem lesz képes teljesen ettől megszabadulni,és ezek az új információk a bőre alá kerülnek,ami további gondolkodásra készteti őt.És természetesen ez okoz majd néhány problémát Stefannal.De Stefan melett majd és továbbra is szeretni fogja őt és hüséges lesz hozzá.´´


Hozott egy döntést,de azt mondtad hogy ez nem lesz végleges- a  feszültség továbbra is ott lesz,mégha csak mértékkel is.Szerintem mind a két rajongó tábornak elégedettnek kellene lennie.
´´Nem,nem.A legszenvedélyesebb rajongók a team-ekből folyamatosan harcolnak,és addig teljesen nem lesznek boldogok amíg megnem kapják amit akarnak.De szerintem mindenki megérti hogy a végleges döntés a sorozat végéhez vezet.Az utunk közepén vagyunk,és a hősnőnk meghozta élete legnagyobb döntését,aztán az egész élete megváltozik. Folytatni fogjuk a kérdéseket:Miért ez volt a számára a helyes? Erre a 4.évadban választ kapunk. Elena karaktere továbbra is fejlődni fog,ahogy a Salvatore testvérek is.´´
Mi történik Caroline és Tylerrel a 4.évadban?
´´Először is nagyon megdöbben,izgatott lesz és összezavarodik amikor megtudja hogy Tyler életben van .És aztán nagyon zabos lessz Klausszra aki különböző trükökkel próbálkozik nála amíg azt színleli hogy ő Tyler.{nevet} Megnézhetjük hogy milyen szórakoztató lesz ez számára.´´
A tanács még mindig tisztában van a dolgokkal.A 4.évad első részében erről is lesz szó. Gondoltatok arra hogy új tanács tagokat mutattok be nekünk?
´´Ezzel összefüggédben biztosan megismerkedünk majd új karakterekkel,akiknek nagyon meggyőző érveik lesznek arra hogy mit kellene az embereknek tenniük a városban.´´

Bonnie a következő évadban megfogja érteni hogy minden varázslatának van következménye,és hogy milyen boszorkány akar lenni.

Akik tervezték hogy elhagyják a várost meggondolják magukat,elsősorban azért ami Elenával történt.

Most hogy Alaric nincs már, és Elena már nem fog tudni segíteni Klausnak hibrideket létrehozni,ki lesz a főgonosz a sorozatban?

´´Ez a kérdés továbbra is a levegőben marad. Honnan jön a főgonosz? Nagyon érdekes lesz utalni rá,és megérteni ki a mi főgonoszunk és miért.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése