2012. május 17., csütörtök

Sajtóközlemény- 4. évad
A best-seller könyv alapján, a THE VAMPIRE DIARIES két vámpírról szól, akik ugyanabba a hihetetlenül gyönyörű lányba szerelmesek, s küzdenek egymással azért, hogy egyikük ellenőrzése alá hajtsa az egész várost. Az első évadban Stefan és Damon Salvatore hazatértek szülővárosukba, a virginiai Mystic Fallsba, ám különböző okokból. Stefannak a célja az volt, hogy jobban megismerje Elena Gilbertet, aki kiköpött mása Katherine Piercenek, a gyönyörű, de könyörtelen vámpírnak, akit mindkét fiú szeretett - még 1864-ben.

Damon eltökélt szándéka, hogy kiszabadítsa a város régi sírjában nyugvó szerelmét, Katherinet, mely egy boszorkány által lett lezárva sok-sok évvel azelőtt. Az első évad fináléjában remek belépőt kapott Katherine. A második évadban Katherine megzavarta többször is a Stefan-Elena-Damon szerelmi háromszöget. Később azonban Stefan és Damon meglelte jóval nagyobb ellenségeiket - Elijah és Klaus, a két erős Eredeti vámpír. A harmadik évad során megismertük Klaus és az Eredetiek történetét, ugyanúgy, mint azt a barátságot, melyet Klaus, húga Rebekah és Stefan osztottak meg az 1920-as években - később aztán Klaus megigézte Stefant, hogy felejtse el, hogy ők valaha is találkoztak. Napjainkban Klaus visszatérése visszavezette Stefant a régi, sötét énjéhez, hogy újraélje Ripper-napjait. Damon és Elena viszont mindent megtettek, hogy visszahozzák Stefant a szakadék széléről, ám eközben nőtt köztük a bűnösnek vélt kapcsolat.

Eközben Klaus egyfajta ellenállhatatlan vonzalmat kezd el érezni a csinos Caroline Forbes iránt, ám Tyler a Klaus-féle köteléket próbálja megtörni, Klaus pedig Carolinet a sajátjának akarja tekinteni. Végül az Elena-Alaric-Jeremy-szál szörnyű fordulatot vett, mikor a történelem tanár vámpírrá volt, Esther és Bonnie segítségével, hogy elpusztítson minden vámpírt. A negyedik évad azzal kezdődik, hogy hőseink nemsokára leérettségiznek, ki-ki megy a saját útjára, de szülővárosuk, Mystic Falls egy mélyebb értelmet fog nyerni, ráadásul érkezik egy új gonosz, akinek szándéka, hogy elpusztítsa az egész várost.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése