2012. szeptember 13., csütörtök

Újabb titok a 4.évadról

1. A 4. évad elején az újonnan lett vámpírnak Elenának (Nina Dobrev) lesz egy sexjelenete, amit Julie Plec „első forró vámpír sex”-ként emleget. De vajon ki lesz a szerencsés férfi? Damon, Stefan, Klaus, Matt vagy Elijah? „Elena megmentette Matt életét, szóval a fiú egy nagyon különleges módon fogja ezt a lánynak visszafizetni.” Dobrev reakciója a kérdésre a következő volt: „Olyan mintha Elena keresztül menne a pubertáskoron és az első vámpír sex emlékeztetni fogja őt az első alkalomra”

2. Stefan (Paul Wesley) egy új motort fog vezetni, hogy fitogtassa a lázadó oldalát. „A mindennapi életben is szoktam motorozni, szóval nagyon izgatottam várom már, hogy „elégethessek néhány gumit” – mondta Wesley. „Nekem egy Triumph-om van, de remélem Stefan kapni fog valamilyen menőbb évjáratú motort.

3. Damon (Ian Somerhalder) egy új ivócimborát fog találni magának Tyler (Michael Trevino) személyében. „Úgy gondolom Tyler-nek ez egy nagy kihívás lesz, hogy ott folytassa ahol Alaric „abbahagyta”. Somerholder hozzátette: „Az ellenségeinkből lesznek a szövetségeseink”.


4. A negyedik rész visszavisz minket 900 évet az időben, hogy jobban megértsük Rebekah-t (Claire Holt), aki egy új helyet keres magának, ahol élhetne. „A Salvatore ház hatalmas, ahogy Damon ágya is” – mondta Somerhalder.

5. Elvárható egy nagy, spontán örömmel teli pillanat, néhány csókkal kisérve, amikor Caroline (Candice Accola) rájön Tyler életben van! „Az ingek és ruhák repkedni fognak Tyler és Caroline első közös jeleneténél.” – kínoz minket Trevino.

6. Jeremy (Steven R. McQueen) valószínűleg összejön az új karakterrel April-lel (Grace Phipps, aki a 2. részben érkezik majd). „Nagyon érdekes lesz látni, hogy hogyan fognak alakulni a dolgok kettőjük között.” – mondta McQueen. „De Bonnie és ő közötte még mindig van pár befejezetlen ügy.”

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése