2012. december 20., csütörtök

Joseph Morgan- TV Guide interjú

Készült egy interjú Joseph Morgan-nal a TV Guide jóvoltából. Érdemes elolvasni;)

Klaus, miután megölte Carol Lockwoodot, akár a saját hátára ki is tűzhetett volna egy céltáblát, amin az áll "Én voltam". Ennek ellenére, mint ahogy azt Joseph, a gonosz Eredeti vámpírt alakító színész elárulta, a szünet után Niklaus nélkülözni fogja a figyelmet és a törődést.

"Az elkövetkezendő epizódokban Klaus rendszerint csak feldobja a lábait az asztalra, és bámulja az eseményeket és az orra előtt készülődő mészárlást."- Mondta Joseph a TV Guide-nak.- "Klaus zsinóron rángatja az embereket, mintha csak bábok volnának, majd elengedi a madzagokat, és figyeli a kibontakozó káoszt."









A 4. széria második felében a legfőbb karakterek egymás ellen fordulnak, a Klaus-sal vagy ellene szövetségek miatt. 
  • Először is, ugye Stefan és Elena szakítottak. Stefan megtudja, mi van Elena és Damon között, de közben kereski a lánynak a gyógymódot is, és még a köteléket nem is említettük.
  • Bonnie eközben az elveszett varázserejét próbálja visszanyerni Shane professzor segítségével, de mint tudjuk, a professzor "Kinyilvánítást" azaz olyan sötét mágiát tanít a lánynak, amit régen egy boszorkány használt kötelék megtörésére Damonnak, és ez emberáldozatokat követelt. 
  • Tyler pedig elvesztette az édesanyját és a hybrid seregét is. 
  • Jeremy pedig újdonsült örökségével, miszerint vámpírvadász kell együtt élnie, ezzel veszélyt jelentve a többiekre, legfőképpen a nővérére. 
Szóval lényegében igen, Klaus boldogabb mint valaha, messziről figyelve az eseményeket, amiknek ő az okozója.


"Kedvencein ellentmondásban vannak egymással, össze vannak zavarodva. Ha összedolgoznának, mint a 3. évad második felében, lehetne esélyük ártalmatlanná tenni Klaust, de amíg az ősvámpír a kezében tartja a szálakat, és képes manipulálni a körülötte lévőket, bizonytalanságot előidézve bennük, nincs sok esély az együttműködésre a legyőzésében."-mondta Joseph Morgan.- "Elfelejtették, hogy egyszer már sikerült kivonni Klaust a forgalomból. Azonban ő nem feledkezett meg róla. Az egész dolog olyan, mint a sakk: minden figura ott áll a táblán, és mindenki a másik ellen játszik."


De az élet nem lesz könnyű Klaus számára, ugyanis visszatér tőrtelenített, keserű haragtól dühöngő húga, Rebekah és a dühös öccse is, Kol, viszont egyikőjük sem bocsátott még meg Klaus-nak.

"Az elején Klaus és Kol is ugyanabból a szemszögből nézik a dolgokat, de Kol a saját céljai megvalósítása miatt tér vissza."-nyilatkozta Joseph.- "Egy idő után fenyegető lesz a másik jelenléte, ami lassacskán igen komollyá fordul át. Klaus Rebekah-val való kapcsolata azonban még ennél is bonyolultabb. Mert ugye, Klaus volt aki leszúrta, nem is először, és miután kihasználta, így érthető is a lány felháborodása. Ez már megbocsáthatatlan. Mindketten örömest szurkálják egymást, de közben a szeretet még mindig összeköti őket, és Klaus most is próbálja védeni Beccát a saját gyengeségeitől. Az egész olyan, mint egy nagy darázsfészek,  érzelmek áradatával megpakolva."

Joseph azt mondta, hogy Klaus talán mindig is meg akarta védeni Rebekah-t mások haragjától, kivéve a sajátjától.


”Az Eredeti vámpírok szerintem a köztük lévő, mindig változó és egyre mélyülő kapcsolatuk miatt nyerték meg maguknak a nézőket.” - árulta el Joseph Morgan. -”Olyan, mint mikor valaki zsarnokoskodhat a kisebb testvére felett, de rajta kívűl senki más. Szeretem az ötletet, miszerint senki nem szúrhatja le Rebekah-t, Klaus viszont igen. Viszont ha valaki megölné Rebekah-t vagy Elijah-t – nem, Finn-hez egyáltalán nem kötődött Klaus -, akkor a pokollal fog szembenézni. De ha ezt maga Klaus csinálná, akkor minden rendben lenne.” - fejezte be a színész.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése