2012. december 20., csütörtök

Spoilerek

Van valami híred Klausról? – Jessica
Készülj fel egy epikus leszámolásra Klaus és … Shane között. Ugye te sem gondoltad, hogy ezek ketten valaha is szemtől szembe kerülnek? Főleg miután Klaus megtudja, hogy Shane volt a terv agya a 12 hibrid megölését illetően. Eléggé feldühödött. Vigyázz Shane!
Itt az ideje a szokásos napi frissítésre. Komolyan Aus, hol van a szeretet a TVD iránt? – Sydney
 Láttad már a helyi görkoris diszkót? Lehet, hogy a sorozatban is előfordul majd egy. Julie Plec megjegyezte, hogy semmi sincs kőbe vésve, de elismeri: “Épp most írtunk egy forgatókönyvet, a tökéletes világban, ami visszavisz minket a 70-es évekbeli New Yorkba. Minden megváltozhat, mert ez egy olyan kor, amit még nem fedeztünk fel. Nagyon szórakoztató lesz. A kedvenc testvérpárunk teljesen biztos, hogy felfog tűnni ezekben a jelenetekben.” Tegyétek fel a Saturday Night Fever korongját és 3, 2, 1…
Jeremy és Bonnie újra együtt lesznek? – Micah
Nem te voltál az egyetlen, aki észrevette azokat a lopott pillantásokat a midseason fináléban. “Ami ebben a részben volt, az egy emlékeztető volt kettejüknek, hogy vannak még elfojtott érzéseik. Szerelem volt ott és talán a remény pillantásánál többről van szó” – mondta Julie.
Élvezem a TVD eddigi évadát, de egy dolog van ami hiányzik, Katherine. Van rá esély, hogy hamarosan visszatér? – Ali
Ez a megfoghatatlan róka még mindig a sötétben bujkál valahol. Nagyon jól elrejtőzött. Tekintettel arra, hogy Klaus még mindig a városban van, látni fogjuk, hogy képes lesz-e visszatérni – mondta Julie. Kopj le, Klaus. (Elektra: NEE!)
Nem igazán láttuk reagálni Tylert a halálra. Hogyan fog megbírkózni ezzel?
Amint elkezdődik a következő epizód, ami egy kissé várat magára, láthatjuk majd, hogy Tyler nem kezeli valami fényesen az ügyet. Magába zárkózik, megtartja magának az érzéseit, és beletemetkezik a mérgébe és gyászába, ami csak még nehezebbé teszi azt, hogy segíteni lehessen neki. Szomorú lesz Caroline-nak, ugyanis ő csak azt akarja, hogy mellette legyen majd.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése