2012. december 17., hétfő

TVGuide interjú- Ian Somerhalder


TVGuide: Milyen érzés volt végre a 'forró vámpírszex' - ahogy Nina Dobrev fogalmazott korábban - a november 29-i epizódban?
Ian: A rajongók - és én is - már hosszú ideje könyörögtünk érte. Nagyon megérdemelték már, bár vannak olyan emberek, akik azt gondolják, Elenának jobb lenne, ha megszabadulna mind a két Salvatore-tól.



TVGuide: Te és Nina a való életben is egy pár vagytok - hogyan hat ez a sorozatbeli romantikára?

Ian: Maradjunk csak a show-nál. A szexjelenet nagyon szenvedélyesre sikeredett. Damon végre megkapta Elenát, és most boldog, bár nem lehet biztos benne, hogy az érzései valódiak, vagy csak a kötődés eredménye-e.


TVGuide: Vajon Elena annyira szeretné, hogy ez a szerelem valós legyen, mint Damon?

Ian: Abszolút. Elenának valós, de Damon akkor sem tudhatja, hogy a lányt csak a kötődés készteti-e arra, hogy szeresse őt.

TVGuide: Stefan még mindig nem tudja, hogy Elena Damon-nal aludt. Mire számíthatunk, ha rájön?
Ian: Vérengzésre, természetesen [nevet]. Stefant nagyon megbántották. Ezt le kell nyelnie.


TVGuide: Jót tesz majd a sorozatnak, ha Damon és Elena egy ideig együtt marad?

Ian: Szerintem jót tesz a történetnek. Ha Elena Damon-nal van, ez a kötődés mindig kérdés marad, plusz Stefan tényleg dühös. Szóval amíg mind a ketten meg nem bizonyosodnak róla, ez igaz szerelem, addig nem fognak együtt aludni. Több romantika lesz és kevesebb szex. Damon helyesen akar cselekedni, de Elena elvesztése nem alternatíva számára. Ez nehéz helyzet.

TVGuide: Damon beleegyezett, hogy segít megtalálni a gyógyírt Elena számára. Nem fél, ha Elena újra ember lesz, akkor el fogja veszíteni?
Ian: Igen. Ez felvet egy jó kérdést. Damon-nak bűntudata van, amiért Elena átváltozott, de ha a lány vámpír marad, akkor továbbra is szerelmes lesz belé. És ez az, amit mindig is akart. Végre megkapta, és most szembe kell néznie ezzel a kötődés dologgal.

TVGuide: Awwww. Szegény Damon.
Ian: Tudom! A kapcsolatuk, valamint a Stefan és Damon közötti kapcsolat nagyon bonyolult és drámai helyzetet eredményez. Ez a történet tényleg nagyszerű.

TVGuide: Úgy hangzik, neked ez egyfajta robbanás a törénetben.
Ian: Abszolút! Ez nem az első évados Damon, amikor besétált, elsütött néhány viccet és hazavitte a lányt. Ez sokkal szórakoztatóbb.

Forrás: http://ianjosephsomerhalder.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése