2012. december 20., csütörtök

Julie Plec- TV Guide interjú

TV Guide: Melyek a legfontosabb következményei Carol Lockwood Polgármester halálának?
Julie Plec: A legfontosabb az, hogy a város most polgármester nélkül maradt. Amikor a sorozat visszatér januárban, meg fogjuk ismerni a férfit, aki ideiglenes polgármesternek választ majd a város. A neve Rudy Hopkins, és gyorsan ki fog derülni, hogy ő nem más, mint Bonnie édesapja. Mivel sok mindenről nem tudott az utóbbi években, gyorsan be kell hoznia a lemaradást, és egyszerre kerül az aggódó polgármester és az aggódó apa szerepébe.

TV Guide: Hogyan fog reagálni arra Bonnie, hogy az apja a városba jön?
Julie Plec: Ahogy bármelyik tinédzser reagálna arra, ha az apja évek hosszú sora után megjelenne, és megpróbálná átvenni az irányítást az élete fölött.

TV Guide: Nagy pácban van most Tyler, hogy Klaus rájött, mit tervezett ellene?
Julie Plec: Tyler most egyértelműen felkerült Klaus listájára, és a következő néhány epizód központi témája lesz az, hogy ez milyen következményekkel fog járni.

TV Guide: Egy pillanatig azt hittük, hogy Klaus nem is annyira gonosz, és hogy talán nem is szeretne az lenni.
Julie Plec: Az a helyzet, hogy Klaus cselekedeteit mindig három dolog határozza meg. Az első, hogy ő egy túlélő, ha elárulod, véged van. A második, hogy hatalma van, amely a zűrös gyerekkorának, és annak a következménye, hogy a szülei mindig a halálát akarták. A harmadik pedig, hogy ő egy olyan ember, akit soha nem szerettek a szülei, és aki még mindig szeretne egy olyan életet, melyben szerethet valakit, és megbízhat emberekben. Ez néha megnyilvánul abban, ahogy Caroline-nal, vagy a testvéreivel bánik. Viszont gyakran látjuk azt is, hogy milyen drámai módon reagál arra, ha a falhoz szorítják, vagy elárulják.

TV Guide: Mi körül forognak most Stefan gondolatai?
Julie Plec: Amikor a sorozat visszatér, látni fogjuk, hogy nem lesz túl jól, és hogy úgy mondjam, a következő részben csak még inkább megfordul benne a kés. Érzelmileg sok mindennel kell most megbirkóznia, és el kell döntenie, hogy hogyan kezelje, amit érez: a testvére árulását, a csalódottságot, és hogy elveszítette a szeretett lányt.

TV Guide: Damon megkérte Elenát, hogy menjen el. Ezzel a kötődésnek vége?
Julie Plec: Nem szakadt meg a kötelék, csupán a segítségével Damon rávette Elenát, hogy hagyja őt ott, hiszen a kötelék nem igazán működik, ha nem vagy azzal a személlyel, akihez kötődsz. A következő részben meglátjuk, milyen kettejük élete, ha nincsenek együtt, hogy mennyire nehéz ez mindkettőjüknek, és hogy mennyire erős bennük az elhatározás, hogy távol maradnak egymástól.

TV Guide: Jeremy Elena iránti gyűlölete tényleg elszállt?
Julie Plec: Nincs vége, csupán a fiúnak most könnyebb dolga van. Jeremy újra kötődik Elenához érzelmileg, viszont még mindig az életének része, hogy ösztönösen a halálát akarja a vámpíroknak. Így ennek természetesen nem lehet olyan egyszerűen véget vetni, de esélyt fog adni nekik, hogy testvérekként egymás mellé álljanak, és harcoljanak ellene.

TV Guide: Ez azt jelenti, hogy még több “duzzadó bicepszű” Jeremy jelenetre számíthatunk?
Julie Plec: Még csak most jön a java.

TV Guide: Mit fogunk megtudni Shane-ről és Silas-ról a következő részekben?
Julie Plec: A következő 5 epizód a Silas fejezet lesz, és ezt a témát illetően minden dolog a helyére fog kerülni.

TV Guide: Elképzelhető, hogy Silas lesz a sorozat következő nagy gonosza, ha kiássák a sírját?
Julie Plec: Az évad hátralévő részeiben sok félelmet és feszültséget fog okozni.

TV Guide: A 4. évad eddigi részeit tekintve, mi volt a kedvenc motívumod?
Julie Plec: Élveztem, hogy Damon karakterét egy új szintre emeltük. Ő az, aki nem sokkal azután, hogy Elena nem őt választotta, azt mondta: “Csesszétek meg, vagyok, aki vagyok”, majd rájött, hogy a lány szereti őt, minden hibája ellenére. Nem tartott sokáig a felhőtlen örömre, hiszen rájött, hogy amit Elena iránta érez, talán nem 100%-ig valódi. Nagyon jót tesz a karakterének, hogy annyi elutasítás után végre belekóstolhat a boldogságba. Meglátjuk, hogy ez-e számára a biztos boldogság, valamint megtudjuk azt is, hogy Elena érzelmei valósak-e, és azok is tudnak-e maradni.

Forrás: vampirnaplok.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése