2012. november 15., csütörtök

4.08 - We'll Always Have Bourbon Street SPOILER és hivatalos ismertető

Nagy méretért KATT a képre
A The Vampire Diaries 4.08 - We'll Always Have Bourbon Street  című része ugye december 06.-án kerül a TV képernyőkre. Az epizódban visszautazunk az 1490-es  évek elejére, amikor is Damon és Stefan a hadseregben szolgált a Második Világháború elején. Az epizódban láthatjuk, hogyan áll a Salvatore fivéreken a szexi egyenruha.A kosztümöket  Leigh Leverett tervezte, aki azt is elárulta, hogy a fiúk igazi régi stílusú öltönyben és nyakkendőben fogjuk látni.

És ráadásképpen, mintha ez nem lenne elég nagy öröm számunkra, viszontláthatjuk Stefan legjobb barátját is, Lexit (Arielle Kebbel), akit még az első évadban ismerhettünk meg, De Damon ugye feláldozta a "közjó" érdekében. A rajongók már akkor megszerették a szőkeséget, így valószínűleg mindenki örül ennek a kis hírmorzsának is. A ruhatervező továbbá az ő ruhájáról is beszélt, miszerint " Az igazi fantasztikus 40-es évekbeli ruhakölteményben gyönyörűen fest majd a mi Lexink"

4.08 - We'll Always Have Bourbon Street hivatalos ismertető
VISSZATEKINTÉS AZ 1942-ES NEW ORLEANS-BA - Mikor Stefan szembesíti Damon-t Elenával kapcsolatos gyanújával, Damon kénytelen segíteni öccsének a nyomozásban. Válaszok miatt, Damon és Stefan ellátogatnak a modernkori New Orleans-ba, olyan embereket keresve, akik emlékeznek az eseményekre legutóbbi ottjártukról, 1942-ből, beleértve Damon egykori szerelmét, Charlotte-ot. Elena, Caroline és Bonnie csajos estét szerveznek, míg a Salvatore testvérek a városon kívűl vannak, az érzelmek pedig elszabadulnak, amikor Elena egy sokkoló hírt közöl. Hayley sürgetésére, Tyler szembeszáll Klaus egyik hibridjével, Kimberly-vel, ám a helyzet gyorsan fokozódik erőszakossá. Végül, Damon egy szívszorító döntéssel néz szembe.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése