2012. november 15., csütörtök

Candice Accola: TV Line interjú

Kaptunk egy interjút a TV Line-tól, melyben Miss Accola mesél nekünk Caroline-Tyler, Caroline-Klaus és Caroline-Stefan helyzetéről is. Szó esik Hayleyről , továbbá szőke vámpírlányunk jövőjéről is.

TV Line: Mi történik Caroline-nal az eheti epizódban?
Egy kicsit többet fog megtudni Tyler és Hayley barátságának kezdetéről, s hogy honnan ered valójában. Arról is hallhatunk egy-két dolgot, miért jött Hayley Mystic Falls-ba, miért van itt ennyi hibrid, s hogy nekik milyen céljuk van igazából. Ez egy nagyobb képet fog kiadni.
TV Line: Tyler szerint nem történt semmi közte és Hayley között. A kapcsolatuk ezen pontján, Caroline megbízik benne?
Caroline határozottan megbízik benne. Felnőttként könnyebb nézni a műsort, mert csak annyit mondana az ember: 'Micsoda? Gyerünk már!'. De ők nagyon fiatalok. A kapcsolatuk is nagyon fiatal. Talán eltöltött egy kis időt egy másik nővel, ami nem biztos, hogy azt jelenti, hogy megcsalta őt. Most először ad Tyler okot Caroline-nak, hogy ne bízzon benne, de ő nyitott mindenre és beszél is minderről.
TV Line: Hinnünk kellene Tyler-nek, amikor azt mondta, nem történt köztük semmi?
Ez itt a vita kérdése - ha egy csoport nő közül valamelyik azt mondja, hogy a barátom eltöltött egy másik nővel egy kis időt, de nem történt köztük semmi, a többi nő azt mondaná neki, hogy gondolja újra a helyzetet. Ebben a természetfeletti világban pedig Tyler és Caroline folyamatosan kockáztatják az életüket a másikért. Tyler sokkal jobban meg fog nyílni az eheti epizódban, így Caroline-nak lesz oka hinni benne. 
TV Line: Az elkövetkezendő epizódokban Hayley és Caroline össze fog balhézni?
Caroline és Hayley között mindenféleképpen lesznek nézeteltérések, de megoldják a maguk módján.
TV Line: Caroline segíteni fog Tyler-nek és Hayley-nek ebben a hazugságban, hogy megszabaduljanak Klaus-tól?
Látni fogjuk a Caroline és Tyler közti feszültséget. Többet most nem is mondanék erről.
TV Line: Valamilyen esély van arra, hogy Caroline és Klaus közelebb kerül egymáshoz?
Ennek határozottan lenne is értelme. De ez nagyon sok mindenen múlik. Hogy kompatibilisek lennének, az azon is múlik, ki hogyan van 'behangolva'. Egy olyan játékot játszanak, melyben Caroline Klaus ellen van. Klaus a manipulációt veti be megint, de Caroline tudja, hogy kell játszani ezt a Klaus-féle játékot. Ez határozottan egyfajta kompatibilitás.
TV Line: Klaus eléggé hajthatatlan, mikor kifejti érzéseit Caroline iránt. Legyengíti ez Klaus-t, vagy Caroline már halálosan unja a férfi próbálkozásait?
Mindketten imádják ezt a játékot játszani. Ez egyfajta 'oda-vissza' dolog. Közelebb kerülés, egymástól való eltolódás. Ettől lesz ez annyira szexi. Sok majdnem van köztük.
TV LIine: Caroline-nak van valamilyen érzése Elena romantikus életével kapcsolatban, s véleménye arról, kivel is kellene a barátnőjének lennie?
Biztos vagyok benne, hogy Caroline-nak meglesz erről a saját véleménye, s hogy nem fogja ezt magában tartani.
TV Line: Úgy tűnik, Caroline Stefan mellett áll. Amióta van ez az aranyos kis barátságuk.
Caroline a kezdetektől fogva Stefan mellett állt.
TV Line: Lesznek-e közös Stefan/Caroline jelenetek majd?
Nemsokára néhány nagyszerű Stefan/Caroline jelenetet fogunk látni, az elkövetkezendő epizódok során. Nem hiszem, hogy Caroline előhozná Stefan vicces és komolytalan oldalát, mert annyira le vannak terhelve a mostani dolgok miatt, és ez kihatással van mindkettejük életére. A barátságukban, a kapcsolatukban találni fognak egy 'kényelmes pontot', mivel mindketten nehéz helyzetben vannak, s védeni akarják azt, akit szeretnek. Még akkor is, ha nem értenek egyet abban, miként is kellene cselekedniük.
TV Line: Mi Caroline véleménye a jövőről, s a leérettségizésről?
Határozottan hallani fogjuk Caroline-t, amint a jövőjéről beszél. Sokat is gondol erre!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése