2012. november 12., hétfő

TV Line Spoiler

STEFAN / ELENA / DAMON | Ha már most megdöbbentél, mi történt a híres szerelmi háromszöggel, tedd fel a kérdést, hogy ebből jövő hétre mi lesz? Elena szuper-dühös lesz Stefan-re, amiért alkut kötött Klaus-szal. A Salvatore fiúk viszont találnak egy eléggé békés pillanatot, méghozzá a 6. epizód során erre sor is kerül. Túl sok kár érte őket mostanában.

ELENA, MINT GYILKOS | Elena megölte első áldozatát, ám eléggé szerencsétlenül választott: ugyanis aki egy vadászt öl, annak következményei vannak. Eléggé súlyos következményei. A jövő heti epizódban a lány nagyon, nagyon, nagyon sötét helyekre fog kerülni.

KATHERINE, ELIJAH, KOL ÉS A TÖBBIEK | A következő, hatodik epizód előzetesében láthatjuk, hogy Katherine végre visszatér (mint hallucináció?), de Connor-t sem most láttuk utoljára. Ami az Eredetieket illeti, Julie elárulta, hogy már a 16. és 17. epizódon dolgoznak az írók szobájában, s Elijah neve ott szerepel a táblán. (Buzolic, azaz Kol megszemélyesítője pedig Atlantából tweetel, ahol a sorozatot is forgatják.) Arielle Kebbel, akit a sorozat Lexi-jeként ismerhetünk, arról nyilatkozott, hogy valószínűleg van arra esély, hogy megint láthatjuk a karakterét, negyedik alkalommal. ( IMÁDOM!! by szerk.)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése