2012. november 15., csütörtök

♥TMI elózetes♥-Végre itt van

Helló Mindenkinek! Tudom, hogy nagyon nem ide tartozik, és most van az Alkonyatnak a premierje is, de mint már sokan tudjátok, imádok olvasni (nem a kötelezőket, persze). Szóval rengeteg könyvet olvastam már, de a The Mortal Instruments (A Végzet Ereklyéi) sorozat az örök kedvencem, Cassandra Clare-től. Hihetetlen jó, teljesen más világban, és millióan imádják. Van aki olvasta? Szóval véleményem szerint, (aki olvasta az alkonyatot is)  ez jobb minden eddig istenített könyvnél.
Szóval a lényeg, hogy ezt is megfilmesítik, nyáron forgatták a City of Bones-t (Csontváros), azaz a sorozat első részét, és ma hajnali ötkor jelent meg az első előzetes! Felkeltem korán, hogy élőben nézhessem! Csak az előzetest! Úgyhogy lehet meggondolni, milyen jó lehet ;) Persze mindenben jobb a könyv, ez nyilvánvaló, de már most imádom♥
A történet itt is természetfeletti, de nem a vámpírok vannak a központban. A Film főszereplésében Lily Collins(Clary) és Jamie Campbell Bower(Jace♥) fogják játszani. Aki nem olvasta, de szeretné, és megfelel neki az online könyv is, e-mailben el tudom küldeni az eddig megjelent 4 kötetet. (6 lesz + 2 kapcsolódó trilógia)
Na jó, most már tényleg a lényeg, az előzetes. (Lécci írjatok véleményt a cahtben vagy alul a megjegyzésben :) Ha valakit jobban érdekel, ITT a ledvenc oldalam a TMI-ről. Jah és akit érdekel a fordítás, a bejegyzés belsejében :)
Minden, amit hallottál a szörnyekről, a rémálmokról, legendákat, amiket a tábortüzek körül suttognak... Minden történet igaz.
– Mi az?
– Te nem láttál semmit?
(Létezik egy világ a miénken belül.)
– Nem hiszem el, hogy ez megtörténik.
– Mit nézel?
(A belépéshez...)
– Miért látom azt, amit senki más nem?
– Nem mondén vagy.
– Mi az a mondén?
– Valami az emberi világból.
– Ha nem ember vagyok, akkor mi vagyok?
(...kiválasztottnak kell lenned)
Az anyád egy Árnyvadász, ahogy te is.
Nagyon különböző alakokban megjelenő démonokra vadászunk szerte a világon.
(A világhírű bestseller alapján)
Árnyvadászok. Félig angyal, félig ember... Elég erősek, hogy visszaállítsák az egyensúlyt, és megvédjék a világot egy háborúban a gonosz ellen.
(idén nyáron)
– Mi van vele?
– Ő más.
– Meg fog öletni minket.
(két idegen)
Van egy gát a elmédben, Clary.
(Egy végzet.)
Te vagy a kulcs a túlélésünkhöz.
– Túl sokan vannak.
– Legyen egy kis hited!
– Fuss!
– Isten hozott a Csontvárosban!

Remélem valakit azért sikerül olyan megszállottá tennem, mint én vagyok!! Kérdésekre szívesen válaszolok ;)
♥♥♥

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése