2011. május 16., hétfő

2.22 - As I Lay Dying - Ködös pillanatok & Kérdések a 3. évaddal kapcsolatban!


Ködös pillanatok
A vágással valaki hibázott, ha arról a jelenetről beszélünk, mikor Alaric házában van Stefan és Klaus. Ugyanis a reklám előtt még a két férfi a falhoz lapulva álltak, majd mindketten a szoba közepén teremtek, utána pedig Katherine is megjelent Klaus mögött


Klaus vére azért volt gyógyír a vérfarkas harapásra, mert ő egy aktív hibrid? Vajon ha nem törik meg az átok, s a farkas énje tovább szunnyad, akkor megmenekülhetett volna Damon? Honnan tudta Klaus, hogy a vére képes a vérfarkas harapás gyógyítására?

Miért volt zárva a Mystic Grill? Senki nem kereste fel a drámaian hosszú Elfújta a szél című film alatt a mosdót? Egyetlen polgára se Mystic Falls-nak?

A 20. részben, vagyis a The Last Dance-ben Bonnie meghalt. Ez hamis volt, hiszen felélesztette magát egy varázslattal, de ő nem lát halottakat. Vajon Jeremy csak azért képes erre (ha tényleg ezt tudja), mert ő valóban meghalt, s vissza lett hozva az életbe?

Csakis Elena engedélyével lehet belépnie vámpírnak a Salvatore villába. Mégis, Katherine könnyedén bejutott a vérrel hozzájuk. Egyetlen lehetséges magyarázat van erre: Elena és Jeremy, vagyis a ház tulajdonosai meghaltak. Vissza lettek ugyan hozva az életbe, de ez megmagyarázná, miért képes így bármelyik vámpír belépni a házba. Talán Elena-ék halálával felbomlott a "meghívás", tehát bárki képes bejutni Salvatore-ékhoz.

Gondolatok és kérdések a 3. évaddal kapcsolatban


1.Emlékeztek arra, mikor Elena betörte az ablakot a rendőrőrsön? Tipikus Petrova-vonás.

2.Bonnie tényleg a szobájából beszélgetett a laptopon Jeremy-vel? Vajon láthatjuk a 3. évadban, hogy most hol is él pontosan a boszorkány?

3.Klaus és Stefan tényleg elhagyja Mystic Falls-t a tragikus események után? Pontosan hol is vannak ők? Szerintetek is van valami hátborzongató ebben a párosban? És mit akarhat valójában Klaus a mindig jóságos Stefan-tól?

4.Az összes Eredeti szívében ott áll a tőr? Honnan volt Klaus-nak annyi fehér tölgy hamuja? Vajon a boszorkányok által jutott valahogy ezekhez a hibrid? Vagy talán azt a tőrt találta meg Klaus, amivel először Elijah-t szúrták le, majd odakerült Elena-hoz?

5.Jeremy látni fogja a halottakat? Például Jenna-t is? Csak a természetfeletti lényeket képes meglátni, vagy olyanokat is, mint a szülei? Ezek a szellemek gonoszak? Két ex-barátnője is megjelent Jeremy-nek, de ez milyen hatással lesz a kapcsolatára Bonnie-val? Meddig tart a fiúnak ez az ereje? Lehet, hogy Jeremy már előtte is természetfeletti volt? Lehet, hogy a gyűrű az oka ennek?


6.Szerintetek, hogyan folytatódik Elena és Damon kapcsolata a következő évadban?

7.Szerintetek mi lesz Stefan-al? Vajon mit kell tennie Katherine-el?

8.Vajon melyik fiú lesz Caroline végleges barátja: Tyler vagy Matt? Vagy talán máshogy alakulnak a dolgok?

9.Hogyan folytatódik Liz és Caroline élete?

10.Katherine hogyan tudott bemenni a Salvatore házba?

Írjítok véleményeket, 10 kérdést tettem fel, bőven lehet mit írní:) Várom a "kisregényeket" XD

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése