2011. május 16., hétfő

Interjú Candice Accolával
Mit gondolsz, mennyit változott a karaktered az elmúlt két év során?Ó, mi az hogy? Caroline ugrásszerű változásokon esett át. Ugyanolyan érdekes volt egy középiskolás lányt játszani, mint most ezt a vámpírlányt, akinek puszipajtása egy vérfarkas. Caroline a második évadban vámpírrá vált, az élete egy hihetetlenül nagy fordulatot vett. Többé nem gimis lány volt, hanem egy olyan hölgy, akinek titkolnia kellett, hogy nem ember, hanem természetfeletti. Nagyon bizonytalan volt eleinte, de aztán a többiek, főleg Stefan segített neki. Néha azért Caroline is megérdemelne egy kis kényeztetést. Természetfeletti világban él, vámpírok, vérfarkasok és boszorkányok között, de az írók így is meglátják a történet szép oldalát, s ezt Caroline-nál is próbálják megmutatni.

Caroline-t az első évad elején körülbelül egy hisztis, csinos lányhoz lehetett volna hasonlítani. Erre a másodikban átváltoztatták vámpírrá.Igen, tényleg sokat változott. Az első szezon alatt nem sokszor vállalta tetteinek következményét. A másodikban sokkal határozottabb lett, nyíltan fel mert lépni mások ellen. Ez a lány csak azt szerette volna, ha normális életet élhet, a párkapcsolata rendben, s minden mást is, amit egy ilyen korú fiatal szeretne. Elvették tőle az életét, s sajnos evvel a tudattal kell leélnie nagyon sok időt. Ráadásul ő vámpír, nem mindig tudja kontrollálni önmagát, így kerülhet az éhsége egy ártatlan ember életébe is. Igen, Caroline sokkal határozottabb lett, nagyobb tehet nyomja a vállát.

Érezted, hogy nagy átalakításnak néztek elébe a második évad során, vagy csak remélted, hogy Caroline is részese lesz ennek?Igen, a karakterem sajnos nem kapott annyi szerepet az első szezon során, mint amennyit ők szerettek volna. Ezért, hogy egy kicsit feldobják a sorozatot, megfűszerezték avval, hogy Caroline-t átváltoztatták vámpírrá. A történet így előrébb lépett, tovább haladt.

A harmadik évad rá fog térni a Caroline és Tyler közötti kapcsolatra? Sokan mondják, hogy sokkal jobban működik a kémia kettejük között, mint Caroline és Matt esetében.Caroline és Tyler barátsága egy idővel biztosan több lesz, akármelyik félről is legyen szó. De hát erre nekünk van már egy harmadik évadunk is, amiben lehetséges, hogy jobban ki fog bontakozni a kapcsolatuk. Team Tyler vagy Team Matt, mindig ezen hezitáltam. Mystic Falls-ban nem sok idő telt el, de mégis annyi minden megváltozott. Ami nekünk két év, a városban csak hat, esetleg nyolc hónap. Caroline nővé, Matt és Tyler pedig férfivá érnek. Ahogy növekednek, szépen kialakul, hogy ki kivel fog szorosabb kapcsolatot ápolni.

Van egy másik csapat is, ők a Steroline (Stefan + Caroline) rajongók, akik szerint volt sok szép pillanata Stefan-nek és Caroline-nak. Szerinted összeillenének?Nyílvánvaló, hogy ilyet azért nem vinnének bele az írók a történetbe, de én szívesen elnéznék Steroline jeleneteket. Köztük csak barátság van, de ez szórakoztató. Főleg mikor Stefan nagylelkűen segített a lánynak. Kíváncsi vagyok, mit hoznak össze az írók a harmadik évadra.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése