2011. május 17., kedd

3. ÉVAD: AZ ELSŐK ÉVE



A The Vampire Diaries 3. évadát ÚGY EMLEGETIK, MINT "AZ ELSŐK ÉVE"-T. Világszerte filozofálnak a rajongók róla, hogy mi fog történni, amikor a The CW legnézettebb sorozata ősszel visszatér a képernyőkre. Most elhoztuk Julie Pleces interjúnkat, ahol a TVD jövőjéről esett szó.

→ Az egyik legnépszerűbb pletyka a legelső Petrova lányhoz kapcsolódik, akinek a vére megpecsételte Klaus átkát ezer évvel ezelőtt. A "Klaus" nevezetű epizódban Elijah (Daniel Gillies) azt mondta, hogy Katerina emlékeztette valakire. Julie megerősíti, hogy EZZEL A LEGELSŐ PETROVA HASONMÁSRA UTALTAK, majd hozzátette, "Reméljük egy nap találkozunk vele. Ígérni viszont nem ígérünk semmit. Túl korai lenne még."

→ Ne számítsunk Elena másik legjobb barátnőjére, Meredith-re, akit az LJ Smith féle könyvekből ismerünk. Még nagyon kérdéses a feltűnése, de az idő eldönti a dolgokat.
→ Az Elsőknek külön történelmük van, amit meg fogunk ismerni.
→ Ha Caroline túléli a 2. évadot, egy egész új sztorivonalat kap, behozva az édesapját a képbe, akit a The Vampire Diaries szeretne kicsit jobban megismertetni velünk.
→ Damon egy létezési krízisen átívelő utat járt be az évadban, és még alig érintette a felszínt. Plec azonban elmondott egyet s mást erről a bizonyos "útról".

"Szenved az emberségével... És azért szenved, mert ez az egész teljesen új. Annyi ideig menekült előle, mintha új bőrbe bújna. Nem mindig tudja majd helyesen kezelni. Nagyon el fogja majd cseszni. Vissza fog ütni. Érzi majd lelkiismeret-furdalást... A jobb cél érdekében változik, de néha nem lesz képes segíteni magán. Van egy útja. Damon mindenképp számít, de az út a gonosztól a hősig elég rázós. Nem lesz mindig szép látvány."

→ Julie Stefan jövőjéről is felvet egy kérdést a 3. évadra. "A kérdés csak az, hogy vajon Stefan útján mi a következő megálló?"

→ Többe tlátunk majd Bonnie magánéletéből: látjuk az apját, a házát, a szobáját, stb. Már ha túléli a szezon finálét, persze.

→ A második évad fináléjának közeledő tragédiájával egy új évad veszi majd kezdetét. Megkérdeztük, hogy mit csináljunk, ha egy TVD-s kedvencünktől kell búcsút vennünk, mire Julie őszintén és egyszerűen azt válaszolta: "Sírjatok ahogy mi is tettük."

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése