2011. május 16., hétfő

MICHAEL TREVINO INTERJÚ! TYLER & CAROLINE ?



 A legutóbbi epizódban Caroline és Matt szakítottak, ezzel Matt ’akár’ szabad teret adott Tylernek. Miután véget ért a telihold, Caroline és Tyler elég „jó” hangulatban töltötték az időt, ami úgy tűnhetett mintha elérkeztek volna a több-mint-barát dologhoz. Tehát ez azt jelenti, hogy a fináléban, vagy a következő évadban esetleg összejönnek? – a hollywoodlife most erről kérdezte Michael Trevino-t !
Hollywoodlife: Mi nagy Tyler & Caroline rajongók vagyunk. Van rá esély, hogy összejönnek? Mivel Matt-el véget ért a lány kapcsolata.
Michael: „ Szeretném hogy ez megtörténjen, mivel elég izgalmas lenne a vérfarkas-vámpír párosítás. Mystic Falls-ban jelenleg nagyon nagy káosz uralkodik. Harc az Ősökkel, vérfarkasok, vámpírok, boszorkányok stb. Elképzelhető hogy Tyler és Caroline kapcsolata egy példa arra – „nézd mi jól megvagyunk így is” – hogy igenis lehet jó viszony egy vámpír és egy vérfarkas közt. Természetesen az érzelmeket befolyásolják még ezek az ellentétek. Szóval, kitudja? Lehet hogy egyszer összejönnek..
Hollywoodlife: Van rá esély,hogy Tyler betartsa azt az ígéretét, hogy nem megy el többé?
Michael: Szeretném ha a producerek lehetővé tennék, hogy itt maradjak. Egyenlőre nem tudom hogy mit hoz a jövő a karakteremnek. Tyler már egyszer elhagyta. És most az édesanyja kórházban van, ezért most elképzelhető hogy a városban marad. De azt hiszem, hogy Tyler legfőbb oka arra, hogy maradjon, hogy már Jules is halott, szóval ez még plusz dolog amiért Caroline-nal marad. Jelnleg Tyler az egyetlen vérfarkas a városban, és ezt nem lehet tudni hogy pozitív vagy negatív dolog.
Hollywoodlife: Matt és Tyler újra barátok lesznek? Neked nem hiányoznak a haver/barát forgatások Zach Roerig-el?
Michael: De igen. Hiányzik. És hiányolom a Steven R. McQueen (Jeremy) forgatásokat is. Szerintem van rá esély, hogy újra barátok legyenek. Matt most nagyon magányos. Nincs mellette az anyja, a húgát elvesztette. Ki máshoz fordulhatna? Igaz ezt megnehezíti hogy Tyler a telihold idején átváltozik, és ezt titkolni kell..  de azért nem lehetetlen ez a barátság..

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése