2012. október 19., péntek

Ian interjú

Damon-nek hiányzik a legjobb barátja, s ez nyilvánvalóan ki isderül a 4.02 - Memorial című rész előzeteséből. Viszont Damon nincs egyedül.

"Cseszd meg Damon, hiányzik Alaric. Hiányolom Matt Davis-t az életemből." - mondta Ian.

A második részben a nézők betekintést nyerhetnek abba, hogy hogyan érinti Damon-t Alaric elvesztése, de Ian azt mondta, Damon többet vesztett annál, minthogy barátja helyét üresen látja.

"Alaric elvesztése kérdéseket vet fel Damon-ben. 'Miért vagy halott?' 'Mivel járultam ehhez hozzá?".


És ez meghatározza Damon sötét és magányos útját. "Hiányzik a legjobb barátja. Azt mondja a körülötte lévőknek: 'Annyira keményen próbálkoztam, hogy az én nézőpontomból lássátok a dolgokat. És mi történt? Alaric és Elena meghaltak. ' Damonnak igaza volt. És most azt mondja: Ez vagyok én. Megpróbáltam tisztességesen játszani, de nem működött." - árulta el Somerhalder.

Ez a visszatérés Damon számára (a cinikus oldalára) tette világossá neki, hogy előnyösebb, ha ezt játsza.

"Nem lehetsz mindig holdkóros, megértem ezt. Változnod és fejlődnöd kell. Mégiscsak te vagy a lényege annak, ami vagy."

És ki ez a személy? "Damonnak mindig rossz szándékai voltak, de igaz okokból. Damon hisz abban amit csinál, és élvezi is. Átharapja a torkod, vagy lehozza a cicát a fáról. Damon mind a kettőt mosollyal az arcán teszi. Igaz, ez kicsit szadista. És az egyetlen személy, aki ilyen módon van jelen Elena körül." - mondta Ian.

"Ha megnézzük, hogy Damon miért jött vissza Mystic Falls-ba, az a szerelem. Még ha egy mániákus gyilkos is néha, azt akarja, amit mindannyian: hogy szeressék."

Eközben Ian a magánéletében talált egy másfajta szerelmet. Mint tudjuk, őt mélyen érintik a jótékonysági munkák. A legújabb vállakozása egy óriási állatmenhely létrehozása Louisiana-ban. A cél, hogy egy biztonságos menedéket nyújtson az elhanyagolt állatoknak, és a hasonlóan bántalmazott tinédzsereknek.

"Ez az egész a részvétről szól. Ha éjjel nem tudok aludni, ezeken a gyerekeken gondolkodom, akiket így vesztünk el (zaklatás miatti öngyilkosság). Eltekintve attól, hogy ők valakinek a lányai vagy fiai, unokahúgok vagy unokaöccsük... ők lehetnének a következő elnökök." - fejezte ki részvétét Ian Somerhalder.

"Szükségünk van az újítókra, szükségünk van az oktatókra, és szükségünk van együttérzésre. Minden kéz a kézben jár."
forrás:ianjosephsomerhalder.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése