2012. október 17., szerda

Nina- SELF Magazine

Nina Dobrev, a középiskolás Elena Gilbert valamint hasonmása, Katherine Pierce megformálója tündököl a SELF Magazine ehavi számának címlapján.

A színésznő a magazin novemberi számának címlapján felfedi hibátlan alakját egy gyönyörű rózsaszín-lila színekben pompázó egyrészes ruhában, kezében egy szörfdeszkával.

Úgy tűnik, csak egy megfelelő képet kellett készíteni róla, hogy megnyíljon, és meséljen arról, hogyan tartja kondiban testét, hogyan marad fitt és egészséges.

"A vékonyságra való vágyakozás nem az én világom. Amikor nem eszem, kihat a hangulatomra," mondta el a The Vampire Diaries 23 éves színésznője a Self magazin novemberi számának. "A forgatáson feltunningolok egy kis kajával, és mindig megragadom a magas fehérjetartalmú ételeket, mint a mandula. A chai lattes és az eszpresszókávé szintén tartja bennem a lelket."


"Lapos hasam van, de nem vagyok kőkemény. Ha bikiniben megyek, többet edzem, és kihagyom a desszerteket néhány hétig.," mondta el Dobrev a Self magazinnak. "De általában tornászok, hogy jól érezzem magam."

Nina nemrégen egy fagylalt készítőt is vásárolt, tahát "készített kókuszdiótej fagylaltot, tetején aprított kókusszal." 

"Szintén szeretek éttermekben falatozni és sütni is. Szeretem a vacsora partikat nálam Atlantában, ahol filmezünk."

A bulgáriai szépség rendszeresen edz, mivel "endorfinokat és energiát" nyújt, mondta Dobrev. "A futás a szóló időm, kidolgozni az izmokat kívülről a friss levegőben nagyon terápiai."
Dobrev szintén odafigyel a jógára teste átalakítása miatt. "Minden hallatszik, és megmozgatod magad. A táncos póz csodálatos. Minden izmot megmozgat,"árulta el a sztár. "És koncentrálnod kell. Ha az elméd máshol jár, elbuktál. Ha nem tudod elcsitítani az elméd, próbáld a leszálló kutyát. Concentráltat a légzésedre, amely helyretesz."




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése