2012. október 15., hétfő

Spoiler

Bármi a The Vampire Diariesről, amit megoszthatsz?
Míg Caroline ott lesz Elenának, láthatjuk majd, hogy jelentősen megváltozik a kapcsolatuk, amikor Caroline kinyilvánítja, nem tetszik neki, ahogy Elena viselkedik. Plussz tipp: lehet vagy sem, hogy Elenának lesz egy forró jelenete az idősebb Salvatore-ral a negyedik epizódban.
BONNIE 
Bonnie az oka a nagymamája halálának (ismét). Hogyan heveri ezt ki?
Julie Plec: Nem foglalkozik ezzel, ugyanis nem tud varázsolni. Tehát előszőr hagyja magát gyászolni, amely a második epizódban fog megtörténni. Amikor pedig visszatérünk hozzá a 4. epizódban, arról lesz szó, hogy mi a leghelyesebb út az erejének visszaszerzéséhez.
Segíteni fog neki David Alpay karaktere?
Julie Plec: Megismeri az új professzort, aki nagy mestere az okkultnak és a varázslatoknak. Magára vállalja Bonniet, mint mentor, és Bonnie végül talál olyanokat, akik megértik őt, akivel beszélgethet, és segíten fog neki a professzor, hogy felépüljön.
SALVATORE 
The Vampire Diaries: Igen, láthattátok, hogy Stefan Damont ütlegeli az eheti rész előzetesében. Azt kell mondanunk, hogy valahogy Damon megérdemel -- kap néhány ököllel Stefantól, amikor egy olyan dolgot mond el, amiről tudja, hogy fáj Stefannek. Az ütés az ütközet vége, nem pedig a kezdete. Ez epizód végénél Stefan meggyőződik arról, hogy Damon egy nagyon kedves és megható gesztus része volt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése