2012. október 19., péntek

Zach Roerig interjú

Matt Donovan talán a legszerencsétlenebb srác Mystic Falls-ban, mely város tele van szerencsétlen srácokkal. Viszont az idei év érdekesebbnek ígérkezik Matt számára. A fiú bűntudat érez Elena halála miatt, hiszen az autót ő vezette, valamint a lány feláldozta érte az életét.

A premier epizódban Matt szinte könyörgött Stefan-nek, hogy hagyja meghalni, s 'túlságosan' nem is hibáztathatjuk őt azért, amiért Elena életét vesztette. Egy srác, aki próbál összespórolni egy kis pénzt arra, hogy a villanyt le ne kapcsolják a házában, az ex-barátnője pedig vámpírrá változik, s csak ennyit mondanak neki: lépj tovább. Matt Elena halála miatt csüggedtnek és hasznavehetetlennek érzi magát.

Remélhetőleg, az előző részbeli beszéd Stefan-tól és a váratlan hősiesség megható pillanata a ma esti epizód során segít talpra állni Matt-nek. Az epizód során Matt és a banda nagy része megáll egy pillanatra, s végigtekint azon, mit vesztettek el, s ezt meg is érdemlik jó pár pokoli, kínokkal teli hónap után. Addig is azonban, Matt talán tartozik egy köszönömmel Stefan-nek.

"Érdekes kérdés, hogy mennyivel is tartozik Matt Stefan-nek." - mondta Zach."Nem tudom, hogy ez annak a kérdése, hogy Stefan-nek, vagy Elenának tartozik-e. Ez lesz Matt legnagyobb problémája, kezdve az évad elejétől. Mindig csak a bűntudat."

Damon határozottan fellépett Matt ellen a premier epizódban, de a kedélyek lecsillapodnak a második részre. Drámai összeborulásra senki ne számítson. "Még sosem láttuk igazán Matt-et és Damon-t szemtől-szembe. Ez csak a hab a tortán, de úgy gondolom, jó kis csapatot alkothatnának." - fejtette ki véleményét Roerig.

"Rebekah és Matt kapcsolata... hol felforrósodik, hol lehűl." - mondta Zach."Rebekah megpróbálja tisztázni a dolgokat, s rávenni a fiút arra, hogy bocsásson meg neki. 'Felültettek! Ó, megpróbáltalak megölni De túlélted, szóval flörtölhetünk megint.' Ugyanaz a tánc megint, de a nap végére, valamilyen fura módon, Matt-et kezdi érdekelni, miért tenne Rebekah ilyet."

Természetesen Zach-et arról is faggatták, hogy hogyan telnek a forgatások Matt Davis (Alaric Saltzman) nélkül, aki Vancouver-ben forgatja a Cult című (The CW-s) sorozatot.

"Azt hiszem, mindjárt elsírom magam." - viccelődött Zach. "Nem annyire érdekel... csak vicceltem, iszonyatosan hiányzik. Hiányzol, haver! Mindnyájan hiányoljuk, de hihetlenül büszke vagyok rá. Fenekeket rúg szét. Pontosan azt teszi, amit kellene csinálnia." - fejezte be Roerig.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése