2012. január 25., szerda

E!Online Spoilerek!

Annalisa: Imádom a Klaus és Caroline közt levő kémiát. Félelmetes páros! Mi fog történni velük? Valami hír esetleg?
--Azt hallottam,hogy van a The Vampire Diaries íróinak egy kedvenc jelenete ebben az évadban,de ne számíts rá,hogy új kapcsolat születik. Caroline még mindig erősen hisz benne,hogy Tyler (aki nem fog az elkövetkezendő 5 epizódban szerepelni) átküzdi magát az igézéses problémáin. Azonban ne várd,hogy majd Klaus meghátrál. A február 9.-ei Dangerous Liasons epizódban többet látunk majd a Caroline iránti érdeklődéséből-amely megmagyarázza a still képeken látott közös táncukat.
Heathmonterrey: Stefan és Elena—van még remény a számukra?
--A szerelmi háromszög határozottan felmelegszik a következő néhány epizódban. Stefan és Damon próbálják újra építeni a testvéri kapcsolatukat,annak ellenére,hogy ugyanazt a lányt szeretik.
FrankLewis97: Van rá bármi esély,hogy a végén Stefan rosszabb lesz mint Klaus, és Klaus kissé puhány lesz? Szeretem a rossz Stefant.
--A producerek azt mondták nekem,hogy megesküdnek arra,hogy Klaus nem fog puhány lenni,de ez nem azt jelenti,hogy nem fogjuk látni az emberibb oldalát-kivéve ha épp Stefannal harcol. Miért van az,hogy Stefannak mindig sikerül kihoznia a legrosszabbat Klausból?
Nicole_Gutierrez: Mikor láthatjuk újra Jeremy-t?
--Az a hír járja,hogy Steven R. McQueen még mindig Atlantában van,szóval van még remény a Jeremy rajongók számára.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése