2012. január 24., kedd

Joseph Morgan interjú


Muszáj beszélnünk Klaus szerelmi érdeklődéséről. Mit tudsz nekünk mondani róla?
Valakin megakadt a szeme. Ez nem lesz könnyű számára. Meg kell teremtenie az útját és ez nem lesz olyan könnyű. Ezt a nőt nehéz megkapni és ez nehéz lesz Klaus számára. 1000 év után most akadt valaki, aki iránt érdeklődik és lehet, hogy egy új fejezet lesz az életében. Szóval most lesz egy új kihívása és egy része azt érzi, hogy válogatós. Már 1000 élsz és annyi mindenen mentél keresztül, annyi minden történt, szóval most egy új kihívást szeretne és ez ösztönzi. Szóval nagyon élveztem az utolsó pár epizódot, ahol különböző oldalait láthattuk: láthattuk az emberségét, az érzelmeit és láthattuk valakivel, akinek udvarol.





Nemsokára láthatjuk a testvéreit, Kolt és Finnt. Klaus és köztük dinamikus a kapcsolat?
Az írók sajátos személyekké tették őket. Nem két rossz fiú, hanem ugyanolyanok. Persze ettől függetlenül a személyiségük különböző, Elijah és Klaus is különbözőek. Azt sem mondhatjuk, hogy Kol egy kicsit olyan, mint Damon vagy olyan, mint valaki. Mert nem. Meg van a saját személyiségük, kapcsolataik. Érdekes lesz látni őket.

Az, hogy ők is be lesznek mutatva az jó vagy rossz Klaus számára?

Tisztázzuk: Ő törődik a családjával, hisz törődik a koporsókkal. Bár ő karózta le őket. Jó pár évig úgy éltek, hogy azt hitték, hogy az apjuk ölte meg az anyjukat. De ugyebár kiderült, hogy Klaus tette. Szóval ez eléggé rossz hír lesz számukra, amikor kijutnak a koporsókból. Lesz mit megmagyaráznia.

Stefan kemény ellenfél a koporsóbizniszben és Klausnak eddig nem sok szerencséje volt. Mi lesz most?

Ez egy háború, nem egy csata és Klausnak vannak jó stratégiái. Ha volt valami, amit Klaus megtanult 1000 év alatt az a türelem. Lesznek megtett lépése, amikre nem számít, de jól kezeli ezeket és ki fog rá találni egy jó stratégiát arra, hogy hogyan győzedelmeskedjen. Az, hogy mi van a negyedik koporsóban nagyon izgalmas dolog.

Mondhatjuk, hogy Bonnie egy csapatban van Stefannal. Ez miatt lesz konfliktusa Klausszal?

Abszolút. Ha nem vele vagy, akkor ellene, nem igaz? Ezzel ő is tűzvonalba került – akárcsak az anyja.

Az utolsó nagy ütközet a gimiben történt, ami eléggé csúnya volt. Számíthatunk még egy ilyen nagy összecsapásra?

Van rá esély, igen. Vicces, mert szeretem Kat Grahamt. Jól kijövünk és a sorozatban alig van közünk egymáshoz. Tehát ha arra kerül a sor, akkor egy kicsit többet szeretnénk. De igen, látni fogjátok ezt a két karaktert újra a képernyőkön.

Beszéljünk egy kicsit a Tylerrel való kapcsolatról.

Ez egy olyan kapcsolat, amitől egyre többet és többet akar, Klaus kényelmetlen helyzetbe hozza ezzel. Ha szeretné, hogy Tyler valamilyen számára kényelmetlen dolgot tegyen, akkor legközelebb még rosszabbat akar vele megcsináltatni. Egy erős kötelék van köztük, ami ellen Tyler ugyan küzd.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése