2012. január 24., kedd


Nina Dobrev kábítószerfüggővé válna

A népszerű színésznő mindenkinek belopta magát a szívébe. Lehet pont ezért nem hiszik el róla, hogy tökéletesen meg tudna formálni egy lezüllött drogfüggőt.
Nina Dobrev a The Vampire Diaries sorozatnak köszönheti a hírnevét, de a színésznő már kacsingat a filmvászon felé is. Ősszel érkezik a The Perks of Being a Wallflower című alkotás, amelyben Emma Watson és Logan Lerman mellett kapott lehetőséget a bizonyításra. Ugyan a népszerű sikersorozatban is kettős karaktert kell megformálnia, ő mégis bízik abban, hogy ennél komplexebb szerepek is várnak még rá a jövőben, és saját bevallása szerint szívesen alakítana egy kemény drogos csajt is.

„Különböző személyiségek bőrébe akarok bújni. Punk akarok lenni, vagy egy kedves lány, de akár kábítószerfüggőt is szívesen alakítanék. Annyi dolog van, ami felfedezésre vár bennem. Sokszor azt gondolják, hogy kicsit sivár vagyok, vagy nem tudok elég ideges lenni egy-egy karakter megformálásához. Ez hatalmas csalódást okoz nekem. Egy üres vászon vagyok, és azt kívánom bár több nyitott gondolkodású ember lenne” - mondta el őszintén a színésznő a Nylon magazinnak.
Ian Somerhalder kedvese, akit segítőkészsége miatt is csodálnak rajongói úgy tűnik nem elégszik meg a szende szerelmes lány, és a gonosz, ámde annál szexisebb vámpír megformálásával. Azért reméljük, hogy a sorozatban még sokáig csodálhatjuk két jóképű vámpír között őrlődve. Február 2-án kiderül hogyan folytatódik a széria.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése