2012. január 24., kedd

Kewin Williamson interjú


Hogyan működnek a folyamatok? Miért pont most, a 10. részben csókolózott Elena és Damon?
"Ebben a sorozatban az a jó, hogy mindenki szeret mindenkit. Nem számít, hogy mennyire utálják egymást, akkor is szeret mindenki mindenkit. És ez jó, ugyanis így a szálak egyszer majd eggyé válnak. Most a harmadik évadnál tartunk. A rajongóinknak köszönhetjük, hogy itt tartunk. Ők tartják a sorozatot életben. Szóval néha figyelembe kell vennünk, hogy ők mit szeretnének. De eközben a karakterekhez is hűnek kell maradnunk. Szóval nem lehet az, hogy egyszer csak kitaláljuk, hogy Elena csak úgy tegyen meg valamit, például feküdjön be valakinek az ágyába. Ezeknek egy hosszú folyamata van. A második epizódban találkozott Elena Damonnel, amikor Damon besétált a Salvatore házba. Damon még a kezét is megcsókolta, itt kezdődött el minden. Két és fél év kellett ahhoz, hogy azt mondjuk, hogy ‘Igen, most már csókolózhatnak."

Mi a helyzet a Stefan vonallal? Mennyire messzire viszitek el? Akár annyira is, hogy ne legyen helyrehozható?
"Ez nehéz kérdés, hisz Stefan a fő karakterek egyike. Annyira jó szíve van. És most szörnyű fordulatot vett és ezen a ponton már nem számít, hogy mit tesz, soha nem fog tudni magának megbocsájtani. Szóval ha saját magának nem fog tudni megbocsájtani, akkor hogyan várhatja el attól a nőtől, aki szereti őt? Soha nem lesz képes szerelembe esni. Ez egy út. Szomorú nézni azt, hogy milyen helyzetben van. Ő egy igazi tragédia hős a legjobb értelemben, még annál is jobb, mint Damon valaha volt. Ez egy jó vonal, és kihasználjuk ezt az egész tragédiás dolgot, reméljük a nézők szeretik ezt és továbbra is szeretik őt, még ha néha szörnyű utakra téved. Remélem a közönség szeretni fogja és még akkor is majd, amikor visszanyeri régi énét. Damont is szeretjük és Damon is szinte minden héten kinyír valakit. Tudtuk, hogy ha Damon megöli Lexit, akkor a közönség ellene lesz majd."

Van bármi, amiért izgatott vagy?
"Nagyon izgatott vagyok a Klaus-Stefan-Damon háromszög miatt, hogy mi lesz ennek az egésznek a vége. Illetve még itt van az Elsők családja is, akikről egyre több információt tudunk meg és egyre több Elsővel fogunk megismerkedni. Az évad második felében pedig Alaric nagyon vicces lesz. Most már készen áll, hogy belevesse magát a dolgokba. Nagyon jó története lesz, alig várom már, izgatott vagyok miatta."

Mi volt a legszomorúbb dolog, amit meg kellett tenned?
"Nem szerettem volna megölni Jennát. Még mindig hiányzik. És Anna is, de őt egy kicsit vissza is hoztuk nemrég. De Anna talán az egyik legnehezebb döntés volt, mert minden nap mikor felmentem Twitterre láttam, hogy mennyien szeretik őt. Az egyik részem azt mondta, “Öljük meg! A rajongók izgatottak lesznek miatta, még ha nem is jó irányban. Balhé lesz belőle.” Utálok ilyet tenni. Julie és én majd megint leülünk megbeszélni a dolgokat és ha ő sír vagy én, akkor tudjuk, hogy valami szomorút tervezünk."

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése